Mamaliguta cu trei branzeturi si friptura

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 16 Ian 2011 | 6115 vizualizari

 

Din seria ,, nimic nu se pierde''.
De sarbatori avem tendinta sa gatim cantitati mai mari de carnuri ,, sa ai - daca cade cineva-'' M-am trezit cu friptura de porc la cuptor in plus + ceva branzeturi .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina malai
  • 500 gr friptura porc la tava
  • sare
  • telemea
  • cas afumat
  • mozarella
  • castraveciori murati
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta cu trei branzeturi si friptura:

 Din faina de malai+ apa + sare  se face o mamaliguta .

 Intr-o tava teflonata se pune friptura taiata fasii , alternandu-se cu straturi de mamaliguta si branzeturi rase .

 Nu e nevoie de ulei , grasimea de la friptura e suficienta .

  Se da tava la cuptorul incins  sa se rumeneasca 15 minute .

  Se rastoarna mamaliguta pe un platou se razuieste putina mozarella  si se serveste aburinda  cu castraveciori murati .

TIPS-URI

1

Toata familia se   aseaza deodata la masa ,sa nu ramana careva pe dinafara , fara portie ,  se mananca de nu te poti opri de nu te poti opri !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu trei branzeturi si friptura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Cris2711 1

17.01.2011, 17:59

mihaela imi place,ce deliciu ai pregatit tu aici

Panacris 1

21.09.2015, 14:33

mihaelar63 1

21.09.2015, 15:18

Din capitolul , curatenie in frigider

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de mamaliga cu carne de pui